Dejte grilování šťávu

Na letošní grilovací sezonu jsme pro Vás připravili speciální kombinaci koření pro rozmíchání v pomerančové a citronové šťávě. Krkovička, kuřecí steak a ryba tak po ugrilování dostanou neskutečný chuťový šmrnc!

Dejte grilování šťávu
Proč pomerančová a citronová šťáva?
• Dodá šťavnatou chuť
• Přirozeně zjemní maso
• Ochrání maso před vysušením

Marinovaná krkovička
Speciální kombinace koření určená pro rozmíchání v pomerančové šťávě na přípravu grilovaných steaků. Neodolatelná šťavnatá chuť s nádechem rajčat a bylinek. Skvěle se hodí i na kuřecí maso. Pro silnější a bohatší chuť marinujte až 12 hodin v chladu. Maso můžete marinovat i v pomerančovém džusu.

Marinované kuře
Speciální kombinace koření určená pro rozmíchání v citronové šťávě na přípravu grilovaného kuřecího masa. Neodolatelná šťavnatá chuť s bylinkami, česnekem, paprikami a lehký nádechem citrusů. K dosažení nejlepšího chuťového výsledku by doba marinování měla být maximálně 30 minut.

Marinovaná ryba
Speciální kombinace koření určená pro rozmíchání v citronové šťávě na přípravu grilovaných ryb. Citrusové aroma vhodně doplňuje přítomnost rozmarýnu, šalvěje a česneku. Ideální je grilovat maso ihned po potření marinádou.

Související aktuality