zavřít

MENU

O vaření

ZPĚT NA O vaření

Vychytávky pro kuchaře

Většina lidí uvítá, když se ve své oblíbené činnosti může dále zdokonalovat.

Pokud příprava jídla patří k vašim koníčkům, pak by vás mohl inspirovat některý z níže uvedených tipů.

  • Jak na méně mastné vdolky?15

    Vychytávky pro kuchaře

    Jestli vám vadí u smažených vdolků přílišná mastnota, zkuste je nejprve opéct v troubě na plechu a potom je dosmažte v horkém tuku na pánvi.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak na mleté maso?52

    Vychytávky pro kuchaře

    Mleté maso nejlépe spojíte přidáním nastrouhaných syrových brambor.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak ohřívat hranolky?-5

    Vychytávky pro kuchaře

    Hranolky a krokety nikdy znovu neohřívejte v tuku, ale v sítu nad párou z hrnce. Zbytečně tak nenasáknou tukem a zároveň budou znovu křupavé.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak správně zahustíte guláš?21

    Vychytávky pro kuchaře

    Guláš můžete zahustit nastrouhaným syrovým bramborem nebo chlebem.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak uchovat čersvý křen?15

    Vychytávky pro kuchaře

    Když natrefíte na dobrý křen, můžete ho nakrájet na menší kusy (ale ne nastrouhat, pak si štiplavost uchová jedině v octě) a zmrazit na pozdější použití.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak uchovat chlebíčky?55

    Vychytávky pro kuchaře

    Chlebíčky uchováte čerstvé do druhého dne nejlépe uložené v lednici a zakryté navlhčenou čistou utěrkou.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
ZOBRAZIT DALŠÍ RADY
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT