Budete potřebovat

hovězí mleté maso 600 g
cibule 4 ks (střední)
olej 2 lžíce
pepř černý mletý
oregano
rajčatový protlak 100 g
Masox 2 kostky
rajčatové pyré 400 g
voda 300 ml
eidam 300 g
rajčata 200 g
lasagne 250 g

Příprava receptu

Hovězí mleté maso ochutíme černým pepřem a opečeme na rozpáleném oleji s nadrobno pokrájenou cibulí. Dále přidáme rajčatový protlak a orestujeme. Nakonec přidáme Masox, rajčatové pyré, vodu a provaříme cca 4 minuty. Do vymazané zapékací mísy vložíme uvařené? lasagne, na ně masovou směs, posypeme pokrájenými rajčaty, sýrem a oreganem. Vše několikrát opakujeme podle velikosti zapékací mísy. Zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme asi 30 minut. Poté alobal sejmeme a necháme dopéct ještě 10 minut. Jednotlivé porce zdobíme čerstvými bylinkami.
Uložit do pdf Tisknout

Produkty k receptu

Masox 6 kostek Masox 6 kostek