Hříbková omáčka na zapékání
Složení suché směsi:tuková báze (glukózový sirup, rostlinný tuk, mléčná bílkovina), škrob, jedlá sůl, sušený sójový hydrolyzát, aromata (obsahují celer, mléko), kvasnicový výtažek, sušený rajčatový protlak, rostlinný tuk, sušené žampiony řez 2,7 %, zahušťovadlo guma guar, sušený hřib pravý řez 2,1 %, cukr, směs koření. Výrobek může obsahovat stopy lepku, vajec a vlčího bobu.
-
Nutriční hodnoty
V současné době pro Vás připravujeme aktualizaci
nutričních hodnot tohoto produktu.
Související recepty
-
Zapečená rybí filátka s bylinkami a hříbkovou omáčkou
- Hlavní chod
- 30 min.
- Střední
Filety dáme do olejem vymazané zapékací misky nebo pekáčku, pokapeme šťávou z limety a okořeníme smě...