zavřít

MENU

PRODUKTY

ZPĚT NA Produkty

Segedínský guláš

  • 60 min
  • 4 porce
  • 60 gramů
Stačí přidat vepřové maso a kysané zelí a za hodinu můžete servírovat vynikající guláš.


Složení suché směsi: pšeničná mouka, sušená zelenina (cibule mletá 16 %, česnek mletý), škrob, jedlá sůl, sušený sójový hydrolyzát, paprika sladká mletá 8 %, sušené mléko, palmový tuk, sušená smetana, aroma (obsahuje vejce, mléko, celer), směs koření, kvasnicový extrakt, cukr, barvivo paprikový extrakt. Může obsahovat stopy vlčího bobu.
  • Příprava

    Návod na přípravu:
    1. 500 g nesoleného vepřového masa nakrájíme na kostky a prudce opečeme na oleji.
    2. Vsypeme obsah sáčku, přidáme 500 ml vody, důkladně promícháme a dusíme pod pokličkou za občasného míchání 30 minut.
    3. Poté přidáme 150 g okapaného bílého kysaného zelí a dusíme pozvolna pod pokličkou, za občasného míchání, dokud není maso měkké (přibližně 30 minut).

Související produkty

  • MAĎARSKÝ GULÁŠ

    Základy jídel - Guláše

    • 10 min
    • 4 porce
    • 50 gramů
    ZOBRAZIT
  • TRADIČNÍ GULÁŠ

    Základy jídel - Guláše

    • 10 min
    • 3 porce
    • 60 gramů
    ZOBRAZIT
  • SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ

    Základy jídel - Guláše

    • 60 min
    • 4 porce
    • 60 gramů
    ZOBRAZIT
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Segedínský guláš

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT