zavřít

MENU

O vaření

ZPĚT NA O vaření

Vychytávky pro kuchaře

Většina lidí uvítá, když se ve své oblíbené činnosti může dále zdokonalovat.

Pokud příprava jídla patří k vašim koníčkům, pak by vás mohl inspirovat některý z níže uvedených tipů.

  • Dokonalá zelňačka44

    Vychytávky pro kuchaře

    Když chcete připravit dokonalou zelňačku, vařte brambory i ostatní ingredience odděleně. Až když jsou hotové, vložte je do připravené polévky. Vše se vaří zvlášť, aby byly zachovány a lépe vynikly chutě jednotlivých složek.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak na bramborovou kaši?19

    Vychytávky pro kuchaře

    Bramborovou kaši připravujte vždy těsně před podáváním. Kaši dlouho nemíchejte a zakryjte ji utěrkou, která do sebe vtáhne přebytečnou vlhkost.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak na červené zelí?67

    Vychytávky pro kuchaře

    Pro zachování klasické barvy červeného zelí přidejte několik kapek octa.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak na krásně měkké maso?80

    Vychytávky pro kuchaře

    Měkne-li maso při pečení příliš pomalu, pokropte ho 1–2 lžícemi octa. Změkne rychleji.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak na křupavější rybu?111

    Vychytávky pro kuchaře

    Rybu před smažením namočte do mléka, případně ji obalte v hladké mouce – bude tak křupavější.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
  • Jak na lépe roztíratelné polevy?18

    Vychytávky pro kuchaře

    Cukrová poleva vám půjde pohodlněji roztírat po „hladině“ dortu nebo jiného moučníku, když do ní přimícháte trochu kypřicího prášku.

    Byla pro vás rada užitečná? ANO NE
ZOBRAZIT DALŠÍ RADY
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT