zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Bretaňské fazole

3,0 Hodnotilo: 2511 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
20 min.
Počet osob
2 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

kyselé okurky
chléb
česnek
1 stroužek
petrželka
stroužek
cibule
1 stroužek
voda
500 ml
Vitana vývar hovězí
1 ks
předvařené bílé fazole
300 g
rajčatový protlak
4 lžíce
olivový olej
lžíce

PŘÍPRAVA RECEPTU

Předvařené bíle fazole Vitana necháme vařit podle návodu (10 minut). Mezitím na rozehřátém oleji orestujeme na kostky nakrájenou cibuli, vmícháme rajčatový protlak a restujeme na mírném ohni cca 1 minutu. Poté přidáme utřený česnek, uvařené fazole a v horké vodě rozpuštěný Hovězí vývar Vitana a za občasného míchání vaříme na mírném ohni asi 3 minuty. Nakonec posypeme nasekanou petrželkou a promícháme. Servírujeme s chlebem a kyselou okurkou.



  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Bretaňské fazole

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT