zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Chalupářský bramborový salát s opečenou klobáskou

3,0 Hodnotilo: 2883 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Vánoce
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
30 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

natur bujón bylinkový
1 ks
natur bujón zeleninový
1 ks
pikantní papriková klobása
4 ks
pepř
podle chuti
brambory
800 g
kyselé okurky
100 g
francouzská hořčice
50 g
paprika
100 g
sůl
podle chuti
šalotka
150 g

PŘÍPRAVA RECEPTU

Brambory oloupeme a uvaříme je doměkka v natur bujónu zeleninovém. Necháme vystydnout a nakrájíme na plátky. Šalotku, papriku, okurky nakrájíme na nudličky. Ve větší misce smícháme vše dohromady a přidáme hrubozrnnou hořčici. Podle potřeby dochutíme solí a mletým černým pepřem. Podáváme s opečenou klobáskou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Chalupářský bramborový salát s opečenou klobáskou

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT