zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Cizrnový salát s červenými fazolemi a křupavou anglickou slaninou

3,1 Hodnotilo: 2330 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Oslava
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
30 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

sůl
podle chuti
loupaná rajčata v plechovce
200 g
zelený pepř
podle chuti
konzervované červené fazole
250 g
cizrna
250 g
kmín
podle chuti
anglická slanina
200 g
natur bujon bylinkový
2 ks
šalotka
100 g
olivový olej
4 lžíce

PŘÍPRAVA RECEPTU

Přes noc namočenou cizrnu uvaříme doměkka. Šalotku nakrájíme na drobné nudličky a opečeme ji ve vyšší pánvi s olivovým olejem dozlatova. Přilijeme oloupaná rajčata, přidáme natur bujón bylinkový, okořeníme římským kmínem, mletým zeleným pepřem a podle chuti dosolíme. 10 minut povaříme. Přidáme uvařenou cizrnu a fazole, promícháme a 3 minuty povaříme. Podle chuti dosolíme. Podáváme s křupavými slaninovými chipsy.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Cizrnový salát s červenými fazolemi a křupavou anglickou slaninou

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT