zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Grilovaná krkovička dědy Lebedy

3,0 Hodnotilo: 2346 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Grilování
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
70 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

olej
4 lžíce
vepřová krkovička
4 plátky
kečup
2 lžíce
vinný ocet
1 lžíce
krkovička s česnekem
4 lžíce
olivový olej
4 lžíce
dijonská hořčice
1 lžíce
balsamikový ocet
2 lžíce
chřest
400 g
grilovaná zelenina
2 lžíce

PŘÍPRAVA RECEPTU

V misce smíchejte olej, směs Krkovička s česnekem, vinný ocet a kečup. Očištěné plátky krkovice naložte do připravené marinády a nechejte alespoň 2 hodiny marinovat. Grilujte za občasného otáčení a potírání zbylou marinádou.



Z chřestu odřízněte dřevnaté konce, dejte do mísy, zakapejte olejem a posypte směsí Grilovaná zelenina. Vše důkladně promíchejte a grilujte do té doby, než začne chřest hnědnout a karamelizovat. Chřest servírujte promíchaný s dresingem, který vytvoříte smícháním balsamico octa, hořčice a zbylého oleje. Podávejte dohromady s krkovičkou

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Grilovaná krkovička dědy Lebedy

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT