zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Čína na víně tmavá

3,0 Hodnotilo: 1727 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

vepřová plec
400 g
mražená směs Čína/Asie
2 balení
koření Čína
1/3 balení
bílé víno
300 ml
Masox
1 kostka
vepřové sádlo
30 g
tmavá jíška
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Vepřovou plec nakrájíme na nudličky a opečeme na sádle, nesolíme. Přidáme mraženou směs Asie nebo Čína, půlku koření Čína, mícháme, osmahneme cca 10 min a necháme dusit. V hrnci nebo rendlíku smícháme červené víno a vodu v poměru 1:1, před vřením, přidáme 1 kostku Masoxu a převaříme. Takto připravenou směs vlijeme k masu na pánev a přidáme druhou část koření Čína. Promícháme, necháme dusit do změknutí a poté zahustíme tmavou jíškou. Dochutíme a podáváme s rýží.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Čína na víně tmavá

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT