zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Drátenický guláš

3,0 Hodnotilo: 1897 lidí
Chod
Guláše
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

hovězí maso
500 g
Masox
červená cibule
1 ks
žlutá cibule
2 ks
sůl
pálivá paprika
1/2 lžíce
sladká paprika
1 lžíce
koření na guláš
1 lžička
chilli paprička
1 ks
česnek
5 stroužků
sladká smetana
2 lžíce
hladká mouka

PŘÍPRAVA RECEPTU

Nejdříve nakrájíme dvě cibule nahrubo a restujeme je na oleji dohněda. Pak přidáme maso, které promícháváme s cibulí, dokud nezačne pouštět hnědou šťávu. Přidáme Masox, papriku, koření na guláš, chilli papričku, utřený česnek a sůl. Podlijeme vodou a dusíme za občasného promíchání doměkka. Pokud je potřeba, dolijeme vodu. Když je maso měkké, vyjmeme je z omáčky a dáme bokem. Omáčku přecedíme přes síto, zahustíme smetanou s troškou vody a hladkou moukou a 15 minut provaříme. Podáváme s houskovými knedlíky nebo malými bramboráčky.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Drátenický guláš

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT