zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Farfalle se špenátem a rajčaty

3,0 Hodnotilo: 1334 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

čerstvý baby špenát
těstoviny Farfalle
rajčata (čerstvá i sušená)
Masox
smetana
olivový olej
světlá jíška
Gouda
sůl
pepř
bazalka
chilli
česnek
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Česnek nadrobno nakrájíme a společně s nakrájenými rajčaty a opraným špenátem přihodíme na pánev, kde máme rozpálený olivový olej. Masox rozpustíme ve 200 ml horké vody a společně se 100 ml smetany přilijeme do pánve. Směs dochutíme kořením (sůl, pepř, bazalka a pro pikantnost chilli) a zahustíme světlou jíškou. Uvařené Farfalle přidáme do směsi a chvilku prohřejeme. Servírujeme s na jemno nastrouhanou Goudou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Farfalle se špenátem a rajčaty

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT