zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Gulášek s cibulkami

2,9 Hodnotilo: 1401 lidí
Chod
Guláše
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

hovězí kližka
cibule
nakládané cibulky ve sladkokyselém nálevu
gulášová paprika
sůl
pepř
Masox guláš
bramborové knedlíky nebo noky
sádlo
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Nakrájíme cibuli, osmahneme na sádle mírně do hněda, přidáme nakrájenou kližku a restujeme. Základ se musí mírně přichytnout, ne spálit, aby měl guláš ten správný šmrnc. Jak se maso zatáhne, zalijeme mírně vodou, jen aby bylo maso ponořené, zasypeme paprikou na guláš, osolíme a dusíme, dokud maso není zcela měkké. Přidáme Masox guláš, dochutíme solí, pepřem a přimícháme cibulky i s nálevem. Stačí jen prohřát, nevařit. Podáváme s bramborovými špalíčky.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Gulášek s cibulkami

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT