zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Gulášová polévka s mletým masem

3,1 Hodnotilo: 1745 lidí
Chod
Polévky
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

mleté maso
300 g
slanina
60 g
cibule
1 ks
brambory
3 ks
česnek
1 stroužek
Masox
1 kostka
mletá paprika sladká
1 lžička
rajčatový protlak
2 lžíce
hladká mouka
1 lžíce
majoránka
sůl
pepř

PŘÍPRAVA RECEPTU

Do hrnce na polévku dáme vyškvařit drobné kostičky slaniny, ke které přidáme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme papriku, pepř, sůl, protlak a na kostičky nakrájené oloupané brambory. Dále přimícháme mleté maso a utřený česnek. Za stálého míchání restujeme 6 minut. Poté zasypeme vrchovatou lžící hladké mouky a necháme zasmahnout. Vše zalijeme 2 l horké vody, dochutíme solí, přidáme Masox a vaříme do změknutí brambor. Hotovou polévku jemně zasypeme majoránkou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Gulášová polévka s mletým masem

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT