zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Houbová omáčka na smetaně

3,0 Hodnotilo: 1966 lidí
Chod
Omáčky
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

čerstvé houby
150 g
cibule
1 ks
máslo
40 g
hladká mouka
40 g
smetana
1 kelímek
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka
petržel
1 špetka
citronová šťáva
2 lžíce
Masox
1 kostka

PŘÍPRAVA RECEPTU

Na rozpuštěném másle zpěníme nakrájenou cibuli s nasekanou petrželkou. Potom přidáme houby nakrájené na tenké plátky, které pokapeme citrónovou šťávou, a podusíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme ji Masoxem rozpuštěným ve vodě a vaříme asi 15 minut. Potom přidáme podušené houby, osolíme, opepříme a ještě krátce povaříme. Hotovou omáčku zjemníme smetanou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Houbová omáčka na smetaně

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT