zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Hovězí guláš s červeným vínem a bylinkami

3,1 Hodnotilo: 884 lidí
Chod
Guláše
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

hovězí kližka
cibule
česnek
olej
červené víno
rajčatová šťáva
cuketa
lilek
čerstvé oregano
bazalka
Masox
1 kostka
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Hovězí kližku si nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Oloupeme cibuli a česnek, cibuli nakrájíme nahrubo a na rozpáleném oleji restujeme do hněda, přidáme česnek, který jen pár vteřin restujeme. Přidáme kližku, zarestujeme a přilijeme víno, které necháme zavařit a odpařit alkohol. Přidáme rajčatovou šťávu, trochu vody a kostku Masoxu. Dusíme pod pokličkou do měkka. Při vaření kontrolujeme množství vody a podle potřeby dolijeme. Když je maso měkké, necháme vyvařit vodu na hustší konzistenci omáčky, která se už nezahušťuje. Dochutíme solí, pepřem a bylinkami vcelku. Jako příloha je nejlepší křupavá bagetka.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Hovězí guláš s červeným vínem a bylinkami

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT