zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Italská česnečka s parmezánem

3,1 Hodnotilo: 465 lidí
Chod
Polévky
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

brambory
600 g
česnek
1 palička
Masox
1 kostka
vejce
2 ks
polévkové koření
majoránka
1 ks
bageta
nastrouhaný parmezán

PŘÍPRAVA RECEPTU

Oloupané, opláchnuté a na kostky nakrájené brambory uvaříme v menším množství mírně osolené vody. Mezitím si oloupeme česnek a utřeme ho se solí. Uvařené brambory necháme ve vodě, doplníme o utřený česnek, dochutíme mletým černým pepřem, přidáme kostku Masoxu a majoránku. Podle chuti přidáme i polévkové koření. Bagetu si rozkrájíme a při vysoké teplotě necháme v troubě upéci do křupava. Do hotové polévky vmícháme rozšlehané vejce, chvíli povaříme a můžeme podávat. Polévku na závěr posypeme parmezánem a podáváme s křupavou bagetkou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Italská česnečka s parmezánem

X ZAVŘÍT

Používáme cookies ke zlepšení fungování našeho webu. Pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním.

SOUHLASÍM