zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Mexické medailonky se sušeným ovocem

3,2 Hodnotilo: 3126 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Střední
Doba přípravy
20 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

sušené švestky
8 ks
sušené meruňky
8 ks
olej
4 lžíce
mandle
8 ks
červené víno
3 lžíce
hovězí svíčková nebo vepřové panenka
8 medailonků
steak chilli & šípek
4 lžíce
máslo
100 g
sůl
špetka
kukuřičné klasy
4 ks
grilovací pálivé koření
2 lžíce
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Švestky a meruňky namočte na půl hodiny do vína. Poté každou švestku naplňte oloupanou mandlí. Do medailonků nejméně 1 cm vysokých udělejte z každé strany nožem otvor, který vyplníte ovocem. Maso okořeňte, potřete olejem a nechejte alespoň 2 hodiny marinovat. Grilujte za občasného otáčení a potírání zbylou marinádou.



Kukuřičné klasy, které si předem namočte na 2 hodiny do studené vody, posypte Grilovacím pálivým kořením a jednotlivě zabalte do alobalu. Grilujte asi 20 minut, poté alobal odstraňte a nechejte ještě pár minut na grilu dozlatova opražit. Před servírováním kukuřici potřete máslem a posolte.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Mexické medailonky se sušeným ovocem

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT