Šťavnatá krkovička s hranolkami

  • Hlavní
    chody
  • Oslava
  • 60 min
  • 2
Šťavnatá krkovička s hranolkami
3.1
4857

Budete potřebovat

masox Šťáva pod maso 1 kostka
voda 0,25 litru
vepřová krkovička 0,5 kg

Příprava receptu

Kostku Masox Šťávy pod maso zalijeme 0,25 l horké vody a důkladně promícháme. Plátky krkovičky naklepeme a vložíme do pekáčku. Zalijeme šťávou tak, aby byly plátky celé ponořené. Pečeme v troubě asi 60 minut na 185 stupňů. Maso bude výborně ochucené a šťavnaté, nemusíme jej již dále kořenit. Jako přílohu můžeme servírovat domácí hranolky.

Uložit do pdf Tisknout

Produkty k receptu

Masox Šťáva Masox Šťáva pod maso

Kam pokračovat

Čarodějnické klobouky