zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Steak z tuňáka

3,0 Hodnotilo: 2017 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Grilování
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
30 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

olivový olej
4 lžíce
steak z tuňáka
4 ks
steak omáčka rajčata a cibulka
podle chuti
grilované ryby s citronem
4 lžíce
máslo
100 g
skořicový cukr
1 balení
meruňky
4 ks
jablka
2 ks
hrušky
2 ks
ananas
1 ks

PŘÍPRAVA RECEPTU

Olej smíchaný s kořenicí směsí nalijte do mikrotenového sáčku, vložte do něj očištěné steaky a nechte 2 hodiny marinovat. Steaky grilujte po obou stranách necelé 2 minuty za občasného potírání zbylou marinádou. Tuňák chutná nejlépe, když je maso zbarvené dorůžova.



Oloupané ovoce nakrájejte na větší kusy, posypte skořicovým cukrem a střídavě napichujte na jehlu. Poté potřete máslem a jehlu zabalte do alobalu. Grilujte spolu s tuňákem, na rozdíl od masa špíz nechejte na grilu asi 8 minut. Nakonec alobal odstraňte a ještě chvíli grilujte bez něj. Tuňáka servírujte spolu se Steak omáčkou rajčata a cibulka.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Steak z tuňáka

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT