zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Svíčkové medailonky na divoko

3,1 Hodnotilo: 2179 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
35 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

olivový olej
na smažení
červená cibule
150 g
mražené houby
150 g
hovězí svíčková
400 g
hladká mouka
1 lžíce
červené víno
150 ml
voda
50 ml
brusinky
k ozdobení
natur bujón hovězí
1 ks
koření
podle chuti

PŘÍPRAVA RECEPTU

Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a na vypečené šťávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby. Zaprášíme moukou a zalijeme vodou a červeným vínem. Přidáme bujón a vše promícháme. Poté vložíme zpět maso a provaříme ještě cca 3 minuty. Servírujeme s bramborovými placičkami a zdobíme brusinkami.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Svíčkové medailonky na divoko

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT