zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

VEPŘOVÁ PANENKA, KARAMELIZOVANÉ ŘEDKVIČKY

3,0 Hodnotilo: 506 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Grilování
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

Vepřové panenky
600 g
Anglické slaniny na plátky
200 g
Mladé ředkvičky (nebo karotky)
300 g
Másla
100 g
balsamikového octa
4 lžíce
Gorilovací koření na krkovičku
Medvědí česnek
Vitana mlýnek 4 pepře
Vitana mlýnek Mořská sůl
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Panenku očistíme, okořeníme Gorilovacím kořením Vitana, obalíme slaninou a stáhneme pomocí alobalu do válečku. Grilujeme na grilu asi 20 minut (vnitřní teplota 65 C), poté rozbalíme a zprudka opečeme.
Ředkvičky nakrájíme na plátky a necháme je v másle, balsamikovém octu a Medvědím česneku Vitana zkaramelizovat

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

VEPŘOVÁ PANENKA, KARAMELIZOVANÉ ŘEDKVIČKY

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT