zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Veronské tagliattelle

3,0 Hodnotilo: 2106 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
20 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

olivový olej
na smažení
červená cibule
100 g
tagliatelle
400 g
rajčatové pyré
200 ml
kapary
20 g
ricotta
250 g
rukola
80 g
rajčata
200 g
natur bujin zeleninový
2 ks
červené víno
100 ml

PŘÍPRAVA RECEPTU

Tagliattelle uvaříme dle návodu.

Na rozehřátém olivovém oleji zpěníme nasekanou červenou cibuli. Přidáme kostičky rajčat, zalijeme pyré a červeným vínem, vložíme bujón, omyté kapary a za občasného míchání vaříme na středním ohni cca 5 minut. Nakonec vmícháme uvařené tagliatelle a část rukoly. Při servírování zdobíme rukolou a noky ze sýra ricootta. 

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Veronské tagliattelle

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT