zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Zapečená cuketa po italsku

3,2 Hodnotilo: 2562 lidí
Chod
Chuťovky
Příležitost
Oslava
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
30 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

čerstvá bazalka
k ozdobení
olivový olej
na smažení
mleté hovězí maso
400 g
fazolové lusky
80 g
rajčatové pyré
400 g
černé olivy
30 g
mozzarella
100 g
česnek
3 stroužky
cuketa
2 ks
cibule
50 g
natur bujon hovězí
2 ks
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Na rozehřátém olivovém oleji restujeme nadrobno nasekanou cibulku a plátky česneku. Přidáme mleté maso a opečeme jej dohněda. Zalijeme rajčatovým pyré, přidáme bujón, olivy nakrájené na kolečka, překrájené fazolky a vše povaříme cca 5 minut na mírném ohni. Odstavíme z plotny a vmícháme nasekanou čerstvou bazalku

Cuketu rozpůlíme, dle uvážení vydlabeme a vložíme do zapékací misky. Vydlabanou cuketu naplníme masovou směsí, překryjeme tenkými plátky mozzarely a vložíme do předem vyhřáté trouby na 160°C. Pečeme cca 15 minut. Při servírování zdobíme čerstvou bazalkou

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Zapečená cuketa po italsku

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT