zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Zapečená rybí filátka s bylinkami a hříbkovou omáčkou

3,0 Hodnotilo: 2287 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Střední
Doba přípravy
30 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

čerstý nebo sušený kopr
špetka
máslo
20 g
větší žampióny
4 ks
rybí filety
400 g
smetana
250 ml
sůl
špetka
bílé víno
50 ml
limetka
1/2 ml
hříbková omáčka na zapékání
1 balení
ryby Vitana
podle chuti

PŘÍPRAVA RECEPTU

Filety dáme do olejem vymazané zapékací misky nebo pekáčku, pokapeme šťávou z limety a okořeníme směsí na ryby Vitana. Žampióny nakrájíme na plátky, lehce orestujeme na rozpuštěném másle, osolíme, přidáme víno a necháme ho vyvařit. Orestované žampióny rozložíme na rybu a zalijeme obsahem sáčku rozmíchaným ve smetaně s koprem. Pečeme v předehřáté troubě cca 30 minut při 200 °C. Podáváme s různě upravenými brambory, rýží nebo zeleninovými saláty.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Zapečená rybí filátka s bylinkami a hříbkovou omáčkou

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT