zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Brambůrky zapečené s kuřecím masem a slaninou

3,0 Hodnotilo: 2336 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
50 min.
Počet osob
3 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

šalotka
1 ks
kuřecí maso
200 g
sůl
špetka
brambory
400 g
slanina
50 g
voda
200 ml
smetanové brambory s rozmarýnem
1 balení
smetana
200 ml

PŘÍPRAVA RECEPTU

Obsah sáčku smícháme s 200 ml studené vody a 200 ml smetany na šlehání. Oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky. Kuřecí maso nakrájíme na medailonky, lehce naklepeme a osolíme. Anglickou slaninu nakrájíme na plátky. Šalotku nakrájíme na tenké plátky. Do zapékací misky nalijeme ½ tekuté směsi, naskládáme jednu vrstvu brambor (1/2 celkového množství), kuřecí maso, plátky anglické slaniny, posypeme šalotkou, naskládáme druhou polovinu brambor a zalijeme zbytkem tekuté směsi. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 °C přibližně 40 minut. Při pečení respektujeme zkušenosti s vlastní troubou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Brambůrky zapečené s kuřecím masem a slaninou

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT