zavřít

MENU

O vaření

ZPĚT NA O vaření

Slovníček pojmů

MALÝ KULINÁŘSKÝ SLOVNÍK

96 CELKEM pojmů ve slovníčku

Připravili jsme pro vás slovníček těch opravdu nejznámějších pojmů, se kterými se dnes již běžně potkáváme na jídelním lístku v restauracích i různých - dnes tak oblíbených - kulinářských pořadech.

Pro lepší přehlednost si je rozdělíme na výrazy popisující způsob úpravy a na názvy samotných pokrmů, popř. chodů i nejznámějších surovin.

VYHLEDAT
  • PASTERACE

    Proces tepelného ošetření mléka nebo mléčných výrobků zahřátím. Minimální teplota je 71,7 °C, a to po dobu minimálně 15 sekund.

    Bylo pro vás vysvětlení užitečné? ANO NE
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Používáme cookies ke zlepšení fungování našeho webu. Pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním.

SOUHLASÍM