zavřít

MENU

O vaření

ZPĚT NA Aktuality

Gorilovací párty zahájila sezonu

  • Zveřejněno 27. duben 2018
  • Kategorie Produkty
  • Tisknout
Letošní gorilovací sezonu Vitana oficiálně odstartovala ve čtvrtek 26. dubna třetím ročníkem Školy grilu pro novináře.
Setkání se zástupci médií opět proběhlo na střeše Černé růže v centru Prahy, tentokrát za velmi příjemného počasí (loni byla ukrutná zima). Na 23 novinářů se seznámilo s grilovacími radami a vychytávkami Ivana Vodochodského, který jim posléze připravil dvě delikátní dobroty z vlastní kuchyně. Součástí akce bylo také představení čtyř gorilovacích novinek na krkovičku, kuře, steak a zeleninu.

„Nikde v Evropě není grilovaní tak populární jako v Česku. Od letošního roku se ale s Vitanou negriluje, ale goriluje. Tato slovní hříčka vychází z milého dětského přeřeknutí, které vyjadřuje pohodu spojenou se společným gurmánským zážitkem v kruhu rodiny či přátel. Maskotem je tedy samozřejmě vždy dobře naladěný pan Gorila,“ vysvětluje Alice Feixová z oddělení marketingu.

Další novinky

  • Atraktivní změny u Gruntů

    • Zveřejněno 13. červenec 2018
    • Kategorie Produkty

    Od července jsme změnili velikost balení a zmodernizovali obaly u pastovitých polévek ve vaničce. Dalším bonusem je pak odstranění negativně vnímaného palmového oleje.  

  • Posílení marinádové nabídky

    • Zveřejněno 27. březen 2018
    • Kategorie Produkty

    Změna designu, receptur a nová varianta. Marinování s Vitanou je zase o kus chutnější.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT