zavřít

MENU

O vaření

ZPĚT NA Aktuality

Gorilovací párty zahájila sezonu

  • Zveřejněno 27. duben 2018
  • Kategorie Produkty
  • Tisknout
Letošní gorilovací sezonu Vitana oficiálně odstartovala ve čtvrtek 26. dubna třetím ročníkem Školy grilu pro novináře.
Setkání se zástupci médií opět proběhlo na střeše Černé růže v centru Prahy, tentokrát za velmi příjemného počasí (loni byla ukrutná zima). Na 23 novinářů se seznámilo s grilovacími radami a vychytávkami Ivana Vodochodského, který jim posléze připravil dvě delikátní dobroty z vlastní kuchyně. Součástí akce bylo také představení čtyř gorilovacích novinek na krkovičku, kuře, steak a zeleninu.

„Nikde v Evropě není grilovaní tak populární jako v Česku. Od letošního roku se ale s Vitanou negriluje, ale goriluje. Tato slovní hříčka vychází z milého dětského přeřeknutí, které vyjadřuje pohodu spojenou se společným gurmánským zážitkem v kruhu rodiny či přátel. Maskotem je tedy samozřejmě vždy dobře naladěný pan Gorila,“ vysvětluje Alice Feixová z oddělení marketingu.

Další novinky

  • Pečení od srdce

    • Zveřejněno 01. říjen 2018
    • Kategorie Produkty

    Skvělou chuť vitanských moučníků nově podpoří modernější obaly, jejichž dominantním prvkem je název výrobku umístěný ve velkém srdci. Tím dochází ke grafickému spojení celého pečicího portfolia.

  • Zdravé pečení s vinným kamenem

    • Zveřejněno 24. září 2018
    • Kategorie Produkty

    Pečicí portfolio Vitany se rozrůstá a zdravou variantu kypřicího prášku bez obsahu fosfátů.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT