Gorilovací párty zahájila sezonu

Letošní gorilovací sezonu Vitana oficiálně odstartovala ve čtvrtek 26. dubna třetím ročníkem Školy grilu pro novináře.

Gorilovací párty zahájila sezonu
Setkání se zástupci médií opět proběhlo na střeše Černé růže v centru Prahy, tentokrát za velmi příjemného počasí (loni byla ukrutná zima). Na 23 novinářů se seznámilo s grilovacími radami a vychytávkami Ivana Vodochodského, který jim posléze připravil dvě delikátní dobroty z vlastní kuchyně. Součástí akce bylo také představení čtyř gorilovacích novinek na krkovičku, kuře, steak a zeleninu.

„Nikde v Evropě není grilovaní tak populární jako v Česku. Od letošního roku se ale s Vitanou negriluje, ale goriluje. Tato slovní hříčka vychází z milého dětského přeřeknutí, které vyjadřuje pohodu spojenou se společným gurmánským zážitkem v kruhu rodiny či přátel. Maskotem je tedy samozřejmě vždy dobře naladěný pan Gorila,“ vysvětluje Alice Feixová z oddělení marketingu.

Související aktuality