Popularita grilování neustále roste. Během sezóny griluje alespoň jednou týdně 61 % Čechů. Nejčastěji se griluje kuřecí a vepřové maso. Hodně se griluje také zelenina, sýry a v poslední době své místo získávají i saláty. Stále více Čechů dochucuje maso místo kečupu nebo hořčice speciální omáčkou, která podtrhne a doladí výslednou chuť. Proto značka Vitana, jako jednička na trhu a grilovací expert, představila několik nových variant hořčic a dresinků, kterými chce co nejvíce umocnit dokonalý chuťový zážitek.
Gorilovací novinky pro letošní sezonu:
Bylinková hořčice – bylinková příchuť je oblíbená hlavně u žen, vítěz chuťových testů
Křenová hořčice – ostřejší příchuť je oblíbená zejména u mužů
Chilli dresink – jemně pikantní
Francouzský dresink – velmi oblíbený doplněk při přípravě salátů
Česnekový dresink – vhodný k dochucení salátu i masa, vítěz chuťových testů