Pro všechny, kteří si nejsou jistí, jak se na grilování správně chovat, jsme připravili Desatero grilovací etikety.
„Etiketa při grilování je podobná jako při jiných společenských událostech. V případě hostů obecně platí: umět včas přijít, ale vědět, kdy odejít, nezapomínat na dárek pro hostitele nebo jídlo pochválit. Hostitelé by zase měli myslet i na vegetariány nebo hosty nenudit hodinovým popisem svého fantastického nového grilu,“ vysvětluje téma letošní kampaně Michaela Plecitá, marketingová manažerka značky Vitana.
K tomu dodává: „Podívali jsme se i na to, jak jsme v
dodržování pravidel dobří. A zjistili jsme, že to vůbec není špatné, i když
máme rezervy. Třeba 85 % z nás hostitelům jako poděkování za pozvání na
grilovačku vždy něco přinese. Pořád se ale najde 16 % lidí, kteří svoji
vděčnost nevyjádří."