Těsně před začátkem grilovací sezóny se Vitana náležitě ukázala také v nabídce tekutých marinád v sáčcích. „Obliba marinování v Česku nadále stoupá, například poslední rok vzrostl prodej marinovacích výrobků v sáčcích
o více než 20 procent. Používání marinád je již neodmyslitelnou součástí při grilování mas,“ říká Martin Kusal z marketingu.
Zlepšení na všech frontách
Od března se marinovací portfolio dočkalo nejen zajímavého vylepšení receptur v souladu s aktuálními trendy, ale také atraktivního hravého designu. Třešničkou na marinovacím dortu je pak uvedení nové příchuťové varianty – Med a zázvor, která se skvěle hodí na přípravu hovězího, vepřového a kuřecího masa.
o více než 20 procent. Používání marinád je již neodmyslitelnou součástí při grilování mas,“ říká Martin Kusal z marketingu.
Zlepšení na všech frontách
Od března se marinovací portfolio dočkalo nejen zajímavého vylepšení receptur v souladu s aktuálními trendy, ale také atraktivního hravého designu. Třešničkou na marinovacím dortu je pak uvedení nové příchuťové varianty – Med a zázvor, která se skvěle hodí na přípravu hovězího, vepřového a kuřecího masa.