Do základů jídel vstoupila rýže

Vitana v srpnu představila tři originální výrobky na přípravu pokrmů z rýže a zajímavě tak obohatila svoji nabídku v kategorii základů jídel.

Do základů jídel vstoupila rýže

Jednou z nejčastěji vařených teplých večeří ve všedních dnech je v českých domácnostech rizoto na nejrůznější způsoby. Tohoto faktu se Vitana rozhodla využít při vývoji novinek, jež by spotřebitelkám pomohly s dochucením rýžových pokrmů s garantovanou skvělou chutí. Konečným výsledkem jsou unikátní produkty s velmi atraktivním obalovým designem, které obsahují chuťový základ a oblíbenou kulatozrnnou rýži vhodnou pro přípravu rizot.

Vaření s výrobky z nové řady Rýže z pánve je snadné a rychlé, stačí orestovat suroviny, přidat obsah sáčku, vodu a povařit. Tento způsob přípravy skvěle propojí všechny chutě s rýží. Za dvacet minut, bez míchání a hlídání, jsou tak připraveny dvě porce kvalitního jídla.

Výhodou přípravy jídla s pomocí vitanských novinek je kromě garance chutného výsledku také úspora času a menší množství použitého nádobí, protože celý pokrm se připravuje v jedné pánvi.

Rýžová nabídka v kategorii základů jídel zahajuje své tažení ve vitanském dresu ve složení: Kuře & zelenina, Kuře & žampiony a Čína.

Související aktuality