Základem farmářských novinek je jednoduché složení srozumitelné pro každého spotřebitele. Všechny druhy obsahují maximálně sedm v Česku běžně používaných přírodních surovin, jako jsou například česnek, cibule nebo petržel. 

Grilovací nabídka se ještě rozšířila o tekutou marinádu Whisky, která po minimálně dvou hodinách marinování dodá grilovanému masu hodně zajímavý chuťový šmrnc. Novinka má lehký barbecue nádech s velmi příjemnou chutí a vůní whisky, které obsahuje kolem pěti procent. 

Novinky: 
Farmářský steak – nejlepší na vepřovou krkovičku; originální chuťová variace česneku, pepře a šalvěje 
Farmářský burger – ideální na hovězí nebo vepřové maso; díky vybraným ingrediencím vynikne přirozená chuť masa 
Farmářské brambory – vyvážená směs bylinek, česneku a restované cibulky pro nejoblíbenější českou přílohu 
Whisky tekutá marináda – optimální pro přípravu steaku a krkovičky