Základem farmářských novinek je jednoduché složení srozumitelné pro každého spotřebitele. Všechny druhy obsahují maximálně sedm v Česku běžně používaných přírodních surovin, jako jsou například česnek, cibule nebo petržel.
Grilovací nabídka se ještě rozšířila o tekutou marinádu Whisky, která po minimálně dvou hodinách marinování dodá grilovanému masu hodně zajímavý chuťový šmrnc. Novinka má lehký barbecue nádech s velmi příjemnou chutí a vůní whisky, které obsahuje kolem pěti procent.
Novinky:
Farmářský steak – nejlepší na vepřovou krkovičku; originální chuťová variace česneku, pepře a šalvěje
Farmářský burger – ideální na hovězí nebo vepřové maso; díky vybraným ingrediencím vynikne přirozená chuť masa
Farmářské brambory – vyvážená směs bylinek, česneku a restované cibulky pro nejoblíbenější českou přílohu
Whisky tekutá marináda – optimální pro přípravu steaku a krkovičky