Sójová omáčka
Sójová omáčka do omáček, na dušená masa nebo do zeleninových salátů. V kuchyni se uplatní zvláště při přípravě čínských a asijských jídel.
Složení tekutého výrobku: voda, sójový hydrolyzát 25 %, jedlá sůl, cukr, víno, ocet, látky zvýrazňující chuť a vůni (E 621, E 631, E 627), barvivo E 150c, kvasnicový extrakt, chilli extrakt, švestková povidla (švestky, jablka, cukr, kyselina citronová),směs koření, rajčatový prášek, aromata, česnekový extrakt.
Může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, celeru, vlčího bobu.
Související recepty
-
ASIJSKÝ OKURKOVÝ SALÁT
- Saláty
- min.
- Snadné
Okurky nakrájejte na tenká kolečka a dejte do velké mísy. Osolte a promíchejte. Nechte stát asi10 - ...