zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Filet z tmavé tresky na grilované zelenině

3,0 Hodnotilo: 1916 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Grilování
Náročnost
Střední
Doba přípravy
40 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

treska tmavá filet
720 g
kořenicí směs Marinovaná ryba
2 polévkové lžíce
šťáva z citronu a pomeranče
30 ml
lilek
150 g
cuketa
150 g
paprika mix
150 g
cibule červená
150 g
kořenicí směs Gurmánská zelenina
2 polévkové lžíce
extra panenský olivový olej
30 ml
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Recepty připravené ve spolupráci s šéfkuchařem Lukášem Limprechtem.

Rybu rozdělíme na čtyři porce po 180 g. Šťávu z pomeranče a citronu smícháme s kořenicí směsí Marinovaná ryba Vitana, vložíme do ní rybu a necháme marinovat přibližně 20 minut. Na rozpálený gril položíme hliněný grilovací tácek, který vyložíme z poloviny pečícím papírem pro snadnější manipulaci s rybou (maso je křehké, abychom jej nepotrhali). Papír potřeme olivovým olejem a rybu grilujeme 3 minuty z každé strany. Současně grilujeme zeleninu, kterou potom smícháme s olivovým olejem a kořenicí směsí Gurmánská zelenina.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Filet z tmavé tresky na grilované zelenině

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT