Filet z tmavé tresky na grilované zelenině

  • Hlavní
    chody
  • Grilování
  • 40 min
  • 4
Filet z tmavé tresky na grilované zelenině
3.0
3410

Budete potřebovat

treska tmavá filet 720 g
kořenicí směs Marinovaná ryba 2 polévkové lžíce
šťáva z citronu a pomeranče 30 ml
lilek 150 g
cuketa 150 g
paprika mix 150 g
cibule červená 150 g
kořenicí směs Gurmánská zelenina 2 polévkové lžíce
extra panenský olivový olej 30 ml

Příprava receptu

Recepty připravené ve spolupráci s šéfkuchařem Lukášem Limprechtem.

Rybu rozdělíme na čtyři porce po 180 g. Šťávu z pomeranče a citronu smícháme s kořenicí směsí Marinovaná ryba Vitana, vložíme do ní rybu a necháme marinovat přibližně 20 minut. Na rozpálený gril položíme hliněný grilovací tácek, který vyložíme z poloviny pečícím papírem pro snadnější manipulaci s rybou (maso je křehké, abychom jej nepotrhali). Papír potřeme olivovým olejem a rybu grilujeme 3 minuty z každé strany. Současně grilujeme zeleninu, kterou potom smícháme s olivovým olejem a kořenicí směsí Gurmánská zelenina.
Uložit do pdf Tisknout

Produkty k receptu

Gurmánská ZELENINA Gurmánská ZELENINA

Kam pokračovat

Koblížky se Staročeským sypáním