Hovězí Stroganov

  • Hlavní
    chody
  • Oslava
  • 30 min
  • 0
Hovězí Stroganov
2.9
1917

Budete potřebovat

hovězí roštěná 400 g
pepř černý mletý
olej 1 lžíce
Masox 1 kostka
cibule 1 ks (malá)
sterilované okurky 2 ks (střední)
vepřová šunka 100 g
žampiony 100 g
jemný kečup 150 ml
smetana 100 ml

Příprava receptu

Hovězí roštěnou nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji orestujeme s cibulí do zlatova. Přidáme sterilované okurky na kostičky, vepřovou šunku na nudličky, žampióny na plátky a vše restujeme cca 3 minuty. Podlijeme vodou, přidáme Masox a podusíme. Na závěr přidáme kečup a smetanu a provaříme. Jako příloha se hodí krokety, bramborové placky či vařené brambory.
Uložit do pdf Tisknout

Produkty k receptu

Masox 6 kostek Masox 6 kostek

Kam pokračovat

Krůtí kapsa se špenátem