Budete potřebovat
Olej | 50 ml |
Střední cibule nakrájená na jemno | 1 ks |
Slanina nakrájená na kostičky | 50 g |
Párky nakrájené na kolečka | 50 g |
Krůtí plátky | 300 g |
Sůl | |
Černý pepř mletý | |
Tmavý základ Vitana | 1 ks |
Vejce uvařené natvrdo | 1 ks |
Sterilizované okurky nakrájené na kostičky | 1 ks |
Hořčice plnotučná | 2 kávové lžičky |
Voda | 50 ml |
Příprava receptu
Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli, slaninu a párek cca 1 minutu, pak přidáme krůtí maso, které jsme si ochutili solí a pepřem, vše restujeme do zlatova. Poté zalijeme vodou a tmavým základem, za stálého míchání přivedeme k varu, a za občasného promíchání vaříme cca 10 minut. Mezitím přidáme hořčici a vejce na kostičky.