zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Štěpánský hovězí plátek

3,0 Hodnotilo: 1075 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Pro každý den
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
110 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

hovězí maso zadní
500 g
cibule
250 g
olej
sůl
pepř černý mletý Vitana
kmín mletý Vitana
voda
1,25 l
máslo
50 g
tmavá chlazená jíška Vitana
2 větší lžíce
vejce
2 ks

PŘÍPRAVA RECEPTU

Do kastrolu dáme olej, rozehřejeme, přidáme cibuli nakrájenou na kostky a restujeme dohněda. Dále přidáme hovězí plátky, okořeníme. Plátky opečeme z obou stran, zalijeme vodou a dusíme na středním ohni, než plátky změknou. Pak je vyjmeme, šťávu dochutíme kořením dle vlastní chuti, přidáme máslo, jíšku a povaříme asi 2 minuty. Při servírování klademe na maso plátky natvrdo uvařených vajec. Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem, kuskusem nebo bulgurem.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Štěpánský hovězí plátek

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT