zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Bramborové noky s kuřecím masem, rajčata, sýr pecorino

3,0 Hodnotilo: 1465 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Pro každý den
Náročnost
Střední
Doba přípravy
30 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

bramborové noky
800 g
voda
2 l
sůl
10 g
kuřecí maso
400 g
Gurmánské italské koření od Vitany
4 g
olivový olej
10 g
loupaná rajčata v plechovce
200 g
sýr pecorino
80 g
cibule
40 g
česnek
5 g

PŘÍPRAVA RECEPTU

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, přidáme olej a necháme chvilku odležet. Poté zprudka opečeme na olivovém oleji. Maso vyndáme z pánvičky a necháme odpočinout. Na pánvi si orestujeme stroužek česneku, cibuli, přidáme drcená loupaná rajčata a krátce povaříme. Přidáme opečené maso a uvařené bramborové noky. Zdobíme sýrem pecorino.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Bramborové noky s kuřecím masem, rajčata, sýr pecorino

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT