Budete potřebovat
| cibule | 1 |
| česnek | 2 stroužky |
| červená paprika | 2 |
| chilli | 1 lžička |
| paprika uzená sladká | 1 lžička |
| římský kmín | 1 lžička |
| mleté hovězí maso | 500 g |
| vývar | 250 ml |
| Prima Cucina Napoletana | 1 sklenice |
| červené fazole | 1 plechovka |
| hořká čokoláda | 1 kostička |
Příprava receptu
Cibuli nakrájíte najemno a osmažíte ji v hrnci na lžíci oleje.Když zesklovatí přidáte papriku nakrájenou na kostičky a po pár minutách také mleté hovězí maso.
Až se maso začne zatahovat, přidáte prolisovaný česnek, uzenou papriku, římský kmín a chilli. Vše také osolíte a zalijete rajčatovou omáčkou.
Plamen stáhnete na minimum a podlijete trochou vývaru.
Necháte pomalu dusit, asi hodinu až dvě, případně podlijete dalším vývarem. Před koncem vaření přidáte kostičku hořké čokolády. Podáváte s rýži a dalšími doporučenými dobrotami.