Budete potřebovat
cibule | 1 |
česnek | 2 stroužky |
červená paprika | 2 |
chilli | 1 lžička |
paprika uzená sladká | 1 lžička |
římský kmín | 1 lžička |
mleté hovězí maso | 500 g |
vývar | 250 ml |
Prima Cucina Napoletana | 1 sklenice |
červené fazole | 1 plechovka |
hořká čokoláda | 1 kostička |
Příprava receptu
Cibuli nakrájíte najemno a osmažíte ji v hrnci na lžíci oleje.Když zesklovatí přidáte papriku nakrájenou na kostičky a po pár minutách také mleté hovězí maso.
Až se maso začne zatahovat, přidáte prolisovaný česnek, uzenou papriku, římský kmín a chilli. Vše také osolíte a zalijete rajčatovou omáčkou.
Plamen stáhnete na minimum a podlijete trochou vývaru.
Necháte pomalu dusit, asi hodinu až dvě, případně podlijete dalším vývarem. Před koncem vaření přidáte kostičku hořké čokolády. Podáváte s rýži a dalšími doporučenými dobrotami.