Budete potřebovat

Kváskový chleba 2 silnější plátky
Avokádo zralé 1 ks
Citronová šťáva 1 lžíce
Klobásky 6-8 ks
Máslo 2 lžíce
Bylinkové máslo Vitana 1 sáček
Vitana Steaková omáčka Salsa 2 lžíce
Sůl, pepř Dle chuti
Čerstvé bylinky, cherry rajčátko Na ozdobu

Příprava receptu

RECEPT na 2 porce:

 Postup:

1.         Připrav avokádo:

              •           Rozkroj avokádo, vyndej pecku a dužinu vydlabej do misky.

              •           Přidej citronovou šťávu, sůl a pepř. Vidličkou rozmačkej na hrubší kaši a přidej rajčatovou salsu (Vitana steaková omáčka).

2.         Připrav chléb:

              •           Plátky chleba potřete z jedné strany bylinkovým máslem.

              •           Opeč je na grilu nebo grilovací pánvi do zlatova – máslovou stranou dolů.

 

3.         Griluj klobásky:

              •           Griluj klobásky na středním plameni, dokud nebudou propečené a křupavé (cca 4–6 minut, otáčej pravidelně).

 

 4.         Sestavení:

              •           Na opečený chléb dej vrstvu mačkaného avokáda.

              •           Přidej grilované klobásky.

              •           Navrch dej trochu nakrájených cherry rajčat.

 

 5.         Servírování:

              •           Ozdob čerstvými bylinkami.

Uložit do pdf Tisknout