Budete potřebovat
Kváskový chleba | 2 silnější plátky |
Avokádo zralé | 1 ks |
Citronová šťáva | 1 lžíce |
Klobásky | 6-8 ks |
Máslo | 2 lžíce |
Bylinkové máslo Vitana | 1 sáček |
Vitana Steaková omáčka Salsa | 2 lžíce |
Sůl, pepř | Dle chuti |
Čerstvé bylinky, cherry rajčátko | Na ozdobu |
Příprava receptu
RECEPT na 2 porce:
Postup:
1. Připrav avokádo:
• Rozkroj avokádo, vyndej pecku a dužinu vydlabej do misky.
• Přidej citronovou šťávu, sůl a pepř. Vidličkou rozmačkej na hrubší kaši a přidej rajčatovou salsu (Vitana steaková omáčka).
2. Připrav chléb:
• Plátky chleba potřete z jedné strany bylinkovým máslem.
• Opeč je na grilu nebo grilovací pánvi do zlatova – máslovou stranou dolů.
3. Griluj klobásky:
• Griluj klobásky na středním plameni, dokud nebudou propečené a křupavé (cca 4–6 minut, otáčej pravidelně).
4. Sestavení:
• Na opečený chléb dej vrstvu mačkaného avokáda.
• Přidej grilované klobásky.
• Navrch dej trochu nakrájených cherry rajčat.
5. Servírování:
• Ozdob čerstvými bylinkami.