zavřít

MENU

Recepty

  • Nacházíte se:
  • Úvod
  • Recepty
  • Hlavní chod
  • Krém ze žlutého hrachu, grilovaný filet ze pstruha, omáčka z pečeného česneku
ZPĚT NA Recepty

Krém ze žlutého hrachu, grilovaný filet ze pstruha, omáčka z pečeného česneku

3,0 Hodnotilo: 484 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Pro každý den
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
45 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

Žlutý půlený hrách
300 g
Máslo
Olej olivový
Sůl
Česnek
3 větší stroužky
Cukr
1 lžíce
Smetana
4 dcl
Pstruh filet bez kosti
600 g
Majoránka
Zeleninový vývar
0,5 l

PŘÍPRAVA RECEPTU

Žlutý hrách namočíme na 30 minut a pak vaříme ve vývaru. Přidáme majoránku, máslo a 3 dcl smetany. Necháme na pánvi zkaramelizovat cukr, přidáme najemno nasekaný česnek
a nakonec máslo. Zalijeme 1 dcl smetany. Omáčku rozmixujeme dohladka.
Filet ze pstruha ochutíme solí, nařízneme kůži a zprudka opečeme na oleji. Hned podáváme.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Krém ze žlutého hrachu, grilovaný filet ze pstruha, omáčka z pečeného česneku

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT