Budete potřebovat

Žlutý půlený hrách 300 g
Máslo
Olej olivový
Sůl
Česnek 3 větší stroužky
Cukr 1 lžíce
Smetana 4 dcl
Pstruh filet bez kosti 600 g
Majoránka
Zeleninový vývar 0,5 l

Příprava receptu

Žlutý hrách namočíme na 30 minut a pak vaříme ve vývaru. Přidáme majoránku, máslo a 3 dcl smetany. Necháme na pánvi zkaramelizovat cukr, přidáme najemno nasekaný česnek
a nakonec máslo. Zalijeme 1 dcl smetany. Omáčku rozmixujeme dohladka.
Filet ze pstruha ochutíme solí, nařízneme kůži a zprudka opečeme na oleji. Hned podáváme.
Uložit do pdf Tisknout

Produkty k receptu

Hrách Žlutý Půlený Hrách Žlutý Půlený