zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Boloňské lasagne

3,0 Hodnotilo: 674 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
60 min.
Počet osob
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

hovězí mleté maso
600 g
cibule
4 ks (střední)
olej
2 lžíce
pepř černý mletý
oregano
rajčatový protlak
100 g
Masox
2 kostky
rajčatové pyré
400 g
voda
300 ml
eidam
300 g
rajčata
200 g
lasagne
250 g

PŘÍPRAVA RECEPTU

Hovězí mleté maso ochutíme černým pepřem a opečeme na rozpáleném oleji s nadrobno pokrájenou cibulí. Dále přidáme rajčatový protlak a orestujeme. Nakonec přidáme Masox, rajčatové pyré, vodu a provaříme cca 4 minuty. Do vymazané zapékací mísy vložíme uvařené? lasagne, na ně masovou směs, posypeme pokrájenými rajčaty, sýrem a oreganem. Vše několikrát opakujeme podle velikosti zapékací mísy. Zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme asi 30 minut. Poté alobal sejmeme a necháme dopéct ještě 10 minut. Jednotlivé porce zdobíme čerstvými bylinkami.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Boloňské lasagne

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT