Hovězí plátek na tomatech

  • Hlavní
    chody
  • Oslava
  • 135 min
  • 0
Hovězí plátek na tomatech
2.9
2173

Budete potřebovat

hovězí maso zadní 500 g
sůl
pepř černý mletý
cibule 1 ks střední
olej 1 lžíce
rajčatové pyré 200 g
rajčata 250 g
voda 0,5 l
Masox 1 kostka
čerstvá bazalka

Příprava receptu

Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na měsíčky, vložíme na rozehřátý olej a opečeme do zlatova. Maso, které jsme naklepali, osolili a opepřili, opečeme s cibulí z obou stran do hněda. Přidáme rajčatové pyré a rajčata, zalijeme vodou, přidáme Masox a dusíme zhruba dvě hodiny do změknutí masa. Nakonec dochutíme čerstvou nasekanou bazalkou. Podáváme s rýží či bramborem.
Uložit do pdf Tisknout

Produkty k receptu

Masox 6 kostek Masox 6 kostek

Kam pokračovat

Hovězí Stroganov