zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Maďarské brambory

3,1 Hodnotilo: 913 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
50 min.
Počet osob
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

olej
1 lžička
brambory
800 g
cibule
1 ks (malá)
sůl
červená paprika
2 ks (střední)
pálivá paprika
1 lžička
česnek
3 stroužky
olej
1 lžíce
protlak
50 g
voda
300 ml
Masox
1 kostka
světlá jíška
2 lžíce

PŘÍPRAVA RECEPTU

Umyté brambory nakrájíme na kolečka, cibuli, papriky na nudličky a česnek na plátky. Do vymaštěné zapékací misky postupně vrstvíme nakrájené ingredience. Jako první polovinu brambor, které osolíme, opepříme a opaprikujeme. Na ochucené brambory rozložíme cibuli, česnek, papriku a zakryjeme druhou polovinou brambor. Na mírně rozehřátém oleji orestujeme protlak, zalijeme vodou a přidáme Masox. Zálivku zahustíme jíškou, povaříme a nalijeme na brambory. Pečeme v troubě na 200 °C asi 30 minut.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Maďarské brambory

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT