Budete potřebovat
| vepřová kýta |
350 g |
| sůl |
|
| pepř černý mletý |
|
| pálivá paprika |
1 špetka |
| olej |
2 polévkové lžíce |
| anglická slanina |
50 g |
| cibule |
100 g |
| červené sterilizované fazole |
250 g |
| rajčatové pyré |
250 g |
| Masox |
1 kostka |
| česnek |
3 stoužky |
Příprava receptu
Nejdříve si připravíme vepřovou kýtu, kterou nakrájíme na tenčí nudličky. Osolíme, opepříme, opaprikujeme a na rozehřátém oleji orestujeme do zlatova s cibulí a kostičky anglické slaniny. Pak přidáme scezené a propláchnuté fazole, rajčatové pyré, Masox a utřený česnek. Povaříme 3 až 5 minut. Mexické fazole chutnají nejlépe s čerstvým pečivem.