Budete potřebovat
hrst zelených fazolek | 1 |
malé žluté kukuřičky | 5 |
čajová lžička Vitana Grilovaná zelenina | 1 |
steakové hovězí maso | 150 g |
čajová lžička koření Vitana Steak 7 koření | 2 |
hrst baby špenátu | 1 |
Příprava receptu
Fazolky a kukuřičky naložíme do směsi olivového oleje a koření Vitana Grilovanázelenina. Necháme půlhodinku odstát a ugrilujeme.
Maso na steak necháme také půlhodinu před grilováním ohřát na pokojovou teplotu.
Potom ho z obou stran potřeme olivovým olejem a rovnoměrně posypeme kořením
Vitana Steak 7 koření.
Steak grilujeme z obou stran cca 3 - 4 minuty, takto docílíme střední propečenosti.
Pokud ho chceme mít uvnitř ještě syrový, stačí péct 1 - 2 minuty. Pokud chceme
propečený steak, na grilu ho necháme 5 - 6 minut.
Špenátové lístky položíme na dno talíře, pokapeme je směsí olivového oleje a
citronové šťávy a na takto připravený talíř servírujeme grilovaný steak se zeleninou.
Můžeme dochutit Steakovou omáčkou.