Budete potřebovat
čerstvá bazalka | podle chuti |
olivový olej | podle chuti |
kuřecí prsa | 200 g |
tagliatelle | 200 g |
bazalkové pesto | 1 lžička |
voda | 100 ml |
Zeleninový vývar Vitana | 1 ks |
Příprava receptu
Tagliatelle uvaříme dle návodu na obalu. Na rozehřátém oleji do zlatova orestujeme kuřecí maso nakrájené na kostky, které jsme dobře osolili, opepřil a okořenili sušenou bazalkou.
Až bude zlatavé, zalijeme ho vývarem připraveným z horské vody a zeleninového vývaru. Přidáme pesto a vaříme do té doby, než se polovina vody neodpaří. Nakonec vmícháme tagliatelle s nasekanou bazalkou.
Až bude zlatavé, zalijeme ho vývarem připraveným z horské vody a zeleninového vývaru. Přidáme pesto a vaříme do té doby, než se polovina vody neodpaří. Nakonec vmícháme tagliatelle s nasekanou bazalkou.