Vepřová kotleta “sous vide“ fazolové ragú s drcenými tomaty

  • Hlavní
    chody
  • Pro každý den
  • 140 min
  • 4
Vepřová kotleta “sous vide“ fazolové ragú s drcenými tomaty
3.0
2215

Budete potřebovat

Vepřová kotleta 600 g
Sůl
Olej olivový
Fazole bílé 400 g
Rajčata drcená 200 g
Mini rajčátka čerstvá 100 g
Bazalka čerstvá hrst
Cibule 1 větší
Máslo 50 g
Vývar zeleninový 1 l

Příprava receptu

Vepřovou kotletu opečeme vcelku na pánvi na oleji ze všech stran a ochutíme solí. Pak ji zabalíme do potravinářské fólie (nebo do vakuového pytle) a utáhneme. Takto připravené maso dáme do vodní lázně na cca 2 hodiny při 68 °C. Pak kotletu ještě opečeme na pánvi ze všech stran a nakrájíme na jednotlivé porce.
Na cibuli opečeme předem namočené bílé fazole a zalijeme vývarem. Přidáme drcená rajčata a vaříme doměkka. Pak přidáme máslo a bazalku. Nakonec opečeme mini rajčátka, vmícháme k fazolím a podáváme. Můžeme doplnit bazalkovým olejem (trochu bazalky rozmixované v olivovém oleji).
Uložit do pdf Tisknout

Produkty k receptu

Fazole Bílé Fazole Bílé

Kam pokračovat

Špagety s masovými kuličkami