zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Vepřová kotleta “sous vide“ fazolové ragú s drcenými tomaty

2,9 Hodnotilo: 496 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Pro každý den
Náročnost
Střední
Doba přípravy
140 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

Vepřová kotleta
600 g
Sůl
Olej olivový
Fazole bílé
400 g
Rajčata drcená
200 g
Mini rajčátka čerstvá
100 g
Bazalka čerstvá
hrst
Cibule
1 větší
Máslo
50 g
Vývar zeleninový
1 l

PŘÍPRAVA RECEPTU

Vepřovou kotletu opečeme vcelku na pánvi na oleji ze všech stran a ochutíme solí. Pak ji zabalíme do potravinářské fólie (nebo do vakuového pytle) a utáhneme. Takto připravené maso dáme do vodní lázně na cca 2 hodiny při 68 °C. Pak kotletu ještě opečeme na pánvi ze všech stran a nakrájíme na jednotlivé porce.
Na cibuli opečeme předem namočené bílé fazole a zalijeme vývarem. Přidáme drcená rajčata a vaříme doměkka. Pak přidáme máslo a bazalku. Nakonec opečeme mini rajčátka, vmícháme k fazolím a podáváme. Můžeme doplnit bazalkovým olejem (trochu bazalky rozmixované v olivovém oleji).

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Vepřová kotleta “sous vide“ fazolové ragú s drcenými tomaty

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT